“Люди шоковані”: 16-річна дівчина розводить пітонів та ходить з ними містом (фото)

“Люди іноді думають, що це таке намисто в мене на шиї, а потім змія голову піднімає – і в них шок”,

– каже власниця пітона кореспонденту drgbl.net.

Монахи Межиріцького монастиря на Рівненщині займаються фермерством (відео)

“Лякає” людей дівчина нечасто і тільки в теплу погоду, коли змія поводиться спокійно, просто лежить на шиї та відпочиває. Дружелюбним пітон Каа був не завжди, бо оселившись у будинку Гервазюків спершу боявся людей і забивався у куток тераріуму. Господарі ж теж боялися його торкатися, бо міг добряче вкусити. І, до речі, пітони не отруйні. Вони просто великі.

Члени родини поступово брали тварину на руки, тим самим привчати його до свого запаху. Так пітон Каа – став душею компанії. Матір дівчини навіть проводить для себе із пітоном безкоштовні сеанси масажу шиї. Це розслабляє жінку.

Спершу родина думала придбати та придивлялась молочного кемпбела – яскравої червоно-біло-чорної смугастої змії. Вона теж не отруйна. Але виявилося, що та веде винятково нічний спосіб життя, вдень ховається і взагалі не рухається. Врешті їх вибір пав на пітоні Королівському, який від інших видів відрізняється розкішним забарвленням і порівняно невеликою довжиною тіла. Дорослі пітони мають не менше 1,8 метра, живуть аж до 25 років.

Обійшлась змія у 1 тис. грн. Купляли у знайомого в Харкові. Нині Каа майже 2,5 роки, і він уже встиг стати повноцінним членом родини. Живе в тераріумі шириною метр і висотою 60 сантиметрів. Для нього створені всі «побутові» зручності, бо в тераріумі є велика гілка дерева і кам’яна чаша з водою. Аби прогодувати улюбленця сім’я розводить спеціально для нього корм – білих пацюків. Одного вистачає на тиждень. Щоправда, спершу змію годували хом’яками з магазину. Але це дорого. Пацюки ж виявилися ідеальним і майже безкоштовним варіантом. До дорослих розмірів вони виростають всього за 60 днів, а народжувати самки можуть ледь не щомісяця – по 7-10 малюків.

Нині сім’я задумується, аби знову прикупити у знайомого для Каа подружку-пітона, аби мати змогу розводити тварин.

Ви читаєте статтю: “Люди шоковані”: 16-річна дівчина розводить пітонів та ходить з ними містом (фото). Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Коти з незвичними плямками
Котики - надзвичайні істоти!
Реакція кота на курчат вражає (відео)!
Впевнені - такої холоднокровності ви ще не бачили!
Найкумедніший знімок дикої природи 2017 року
Найкумеднішою фотографією 2017 року став знімок, на якому зображені три сови, одна з яких падає з гілки.
В Норвегії кіт на прізвисько Зеро вижив після 40 хвилин в пральній машині
В Норвегії кіт на прізвисько Зеро вижив після 40 хвилин в пральній машині
Американський фермер вивів новий вид корів завбільшки з собаку
Їх можна тримати вдома в якості домашнього вихованця.