Австралієць переконує, що зробив фото "гуманоїда", який літав поблизу його міста

Австралійський фотограф-аматор зобразив політ істоти, схожої на гуманоїда з реактивним ранцем. Інцидент стався недалеко від готелю в місті Кернс, передає сайт Цікавості. Фотографію було зроблено, коли чоловік вийшов на балкон поснідати. Він побачив, як з невеликого острова в океані піднявся в повітря дивний об’єкт. Фотограф відразу ж поспішив зафіксувати НЛО, використовуючи оптичний зум. В результаті йому вдалося зробити декілька досить хороших кадрів, перш ніж невідома істота відлетіла за горизонт у протилежний від міста бік.

Після детального вивчення знімків австралієць дійшов висновку, що йому вдалося зафіксувати момент польоту гуманоїда на якомусь механізмі, що нагадує реактивний ранець. Кернс — місто в північно-східній частині австралійського штату Квінсленд, центр однойменного району місцевого самоврядування.

Ви читаєте статтю: Австралієць переконує, що зробив фото "гуманоїда", який літав поблизу його міста . Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Чому геніальний спортсмен Усик не має народної любові
Коли трохи вляглись пристрасті, дозволю собі декілька слів.
Виграв Greencard - отримай роботу і житло - українська компанія здивувала навіть американців
Безпрецендентний рівень підтримки для українських емігрантів у США надала одна з українсько-американських компаній - вони пропонують новоприбулим житлоі роботу, та навіть забирають з аеропорту.
Подарунок до дня Валентина своїми руками
Хочете здивувати сою половинку - вперед!