Дрон з піснями буде виганяти японських працеголіків з роботи

Раптова смерть працеголіків, які занадто багато часу приділяють роботі – настільки поширене в Японії явище, що для цього навіть є свій термін – кароса. Багато японців працюють понаднормово, і нерідко перебувають у стресі, через що у них стається ранній інфаркт або інсульт.



Тепер технології допоможуть боротися з переробками офісних працівників за допомогою пісень. Компанія Taisei розробила спеціальний коптер, який буде в певний час літати за маршрутом, заданим спеціальним співробітником, і підлітати до тих, хто затримався після закінчення робочого дня.



Апарат буде грати на вухо працівникам японську версію старовинної шотландської пісні «Auld Lang Syne». Її часто включають в місцевих закладах, щоб сповістити своїх клієнтів, що місце скоро зачиняється.



Дрон буде обладнаний камерою і системою навігації, що не залежить від GPS. Всі записи з його камери і звіти про патрулюванні будуть доступні на хмарному сховищі компанії і в реальному часі.



За словами розробників, коптер можна буде взяти в аренду з щомісячною оплатою. Послуга буде доступна вже у квітні 2018 року.

Ви читаєте статтю: Дрон з піснями буде виганяти японських працеголіків з роботи. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Генератори дешевше купувати в США - 110V не проблема!
Ні для кого не секрет, що в Україні завдяки шаленому попиту і надмірному бажанню збагатитися деяких ділків, генератори і паверстанції, які допомагають пережити відключення електроенергії, встановилися просто непомірні ціни. За низькоякісний мотлох доводиться платити суми, за які в США можна було б купити високоякісні моделі. А чому б так і не зробити?
Корейці дозволили роботу зробити це
Такого роботи ще не робили ніколи!
Google назвав найпопулярніші пошукові запити українців за 2017 рік
Google назвав найпопулярніші пошукові запити українців за 2017 рік