Позбудьтеся, нарешті, Страху!



Страх!

Цікава функція у базовій комплектації кожної людини. Такий собі запобіжник від дурниць. Який у певних екстремальних ситуаціях мав би зберегти здоров’я та життя. Але ми були б не ми, якби не поставили все з ніг на голову. Те що Господь придумав, як благо, ми перетворили на запобіжник від життя.

Ми боїмось всього, і страх тепер не дає нам жити, підштовхує до помилок, дурних вчинків. Страх почав керувати нашим життям.

Боїмось не знайти нову роботу і роками ходимо на ту, яку люто ненавидимо. Дівчата бояться НЕ вийти заміж і одружуються з першим ліпшим, який запропонує. Потім все життя мучаться, розказують про «голова болить», зраджують... Чоловіки бояться майже того ж, але ще що стануть підкаблучниками. Тому починають «петляти» від відповідальності у стосунках. Як наслідок, часто одружуються не з тими кого хочуть, а з тими які «залетять».

Бояться ризикувати, пробувати нове, вкладати в ідеї та мрії. Тому все життя живуть «на одну зарплату» постійно заздрячи сусіду на новій машині.

Ми боїмося змін, тому навіть на виборах обираємо тих, від кого точно знаємо чого чекати. Навіть, якщо знаємо, що нічого хорошого чекати не варто.

Страх став нашим другим, а може й першим «Я». Він виправдовує все те, чого ми не досягли. Виправдовує нашу нерішучість, бездіяльність, нудність.

Погляньте на своє життя (не має значення скільки його було: 15, 30 чи 60). Погляньте і уявіть, як би ви зараз жили, якби СТРАХ залишався у тій базовій функції, яку заклав в неї Творець. Якби ви не ховались за СТРАХ відбираючи самі у себе яскравість життя...

Джерело www.facebook.com - Олексій Кривошеєв
Ви читаєте статтю: Позбудьтеся, нарешті, Страху!. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

12 принципів Теодора Рузвельта
Актуальні 100 років тому, актуальні й нині!
Силачі, які дивували 100 років тому
Заради слави силач щоразу ризикував своїм здоров'ям
Ковельчанин зафільмував убивство Кеннеді
Ковельчанин зафільмував убивство Кеннеді
8 простих речей, які не варто робити
Ми пропонуємо вам 8 основних, на наш погляд, речей у житті, які краще не робити
12 тверджень про людину без любові
Вслухайтеся в ці слова...