Шість причин займатися коханням з чоловіком щодня

Про те, що деякі жінки не хочуть займатися коханням з своїми чоловіками я взнала, коли ще була зовсім юною недосвідченою дівчиною. В той час для мене це було шокуючим відкриттям і я думала, що, на відміну від цих жінок, доречі ще зовсім молодих, буду кохатися з чоловіком якомога частіше.

А потім я подорослішала, одружилася, у нас з’явилася дитина. І я дізналася, що це таке, коли від недосипу просто “виключаєшся”, коли втома просто тисне на плечі. І одного разу, прибираючи, я зрозуміла, що не була разом з чоловіком вже більше тижня й, що найдивніше, це мене аніскілечки не турбувало.

Тоді я кинула прибирання й, “спихнувши” на годинку дитину сусідці, буквально примусила чоловіка зайнятися коханням. Так, я була страшенно втомленою, мене чекав непочатий край роботи, проте я згадала тих жіночок з моєї юності та відчула страшенне небажання бути такою ж.

Відтоді я вирішила змінитися (і змінилася). Тепер я можу назвати кілька причин, чому потрібно займатися коханням щодня:

- Материнство - це чудово, проте, не слід забувати про те, що ти жінка і, в першу чергу, кохана і бажана жінка. Проте ти ніколи не відчуєш це, якщо все своє життя присвятиш дитині, вдсунувши кохання на друге (а то й на дальше) місце.

- Жінка повинна змусити чоловіка відчути себе коханим і тоді чоловік віддячить сторицею. Й повірте мені, йому не буде важливо, що ти приготувала на вечрю, та й чи приготувала щось взагалі. Тому, якщо у тебе немає сил на заняття коханням, не готуй вечерю, а краще замов піцу.

- Вам знову сподобається проводити час разом. І нехай це буде всього годинка після того, як дитина засне, проте це буде ваша неперевершена година.

- Заняття коханням знімає стрес,а, як відомо, в матері стрес починається з прокиненням дитини. Тому рано чи пізно ви постанете перед вибором - або битися об стіни від відчаю або зайти інший спосіб “випустити пар”. Маю надію, ти вибереш спосіб, який не пов’язаний з “пилянням” чоловіка.

- Часті регулярні заняття коханням спростять твоє життя (серйозно!). При якісному проведенні цього процесу ти станеш менше перейматися практичною відсутністю світського життя в період заклопотаністю своєю малечею.

- І зрештою, це просто приємно та надзвичайно кориснодля організму!

Тому сьогодні вклади малечу спати раніше, лиши плани грандіозного прибирання на пізніше, махни рукою на злих мікробів в унітазі і підійди про свого чоловіка, в якого ти закохана по самісінькі вуха.

Ну і на останок, як же без слів класика - “Кохаймося, бо ми того варті!”.

Дуже вільний переказ прочитаного в Хафінгтон Пост

Джерело: https://www.facebook.com/notes/386228251533316

Ви читаєте статтю: Шість причин займатися коханням з чоловіком щодня. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Зробіть з дітьми новорічні подарунки - чудова ідея
Ви ще не намагалися майструвати з полімерної глини - неодмінно спробуйте!
Це має знати кожен!
Коли наш з Оля син тонув, я стояв біля басейну і дивився на нього, з коктейлем в руці! Це був перший час відпочинку в готелі. Моя дружина стояла поруч, пам'ятаю, тільки секунду, як я подумав: «Що вона робить ?!» ставить коктейль і в одязі пірнає в басейн, в якому по коліно води.
Не кажіть дитині - годі плакати
10 фраз, які варто сказти замість цього!