Генератори дешевше купувати в США - 110V не проблема!

Ні для кого не секрет, що в Україні завдяки шаленому попиту і надмірному бажанню збагатитися деяких ділків, генератори і паверстанції, які допомагають пережити відключення електроенергії, встановилися просто непомірні ціни. За низькоякісний мотлох доводиться платити суми, за які в США можна було б купити високоякісні моделі. А чому б так і не зробити?


Основна проблема, яка виникає при купівлі американських генераторів та паверстанцій є те, що вони працюють на 110v, наша ж мережа використовує 220v.


Ми маємо хорошу новину, особливо актуальну для спеціалістів у IT-галузі - зарядні пристрої більшості техніки (ноутбуків, телефонів, планшетів, моніторів інавіть телевізорів) працюють у подвійному режимі - 110-220v, тому, насправді, особливої різниці не відчується.


Єдина проблема – частина американських паверстанцій вимагає живлення в 110 вольт, щоб зарядитися (звичайно, якщо у вас не генератор на 110 вольт). Однак ця проблема теж легко вирішується придбанням дешевого конвертера 220-110 вольт. При цьому є конвертери у дві сторони 110-220 вольт та 220-110 вольт, які можуть використовуватися як для підзарядки паверстанцій від мережі 110 вольт, так і для використання 110 вольт-генераторів для живлення пристроїв на 220 вольт.


Купити ці товари ви можете самостійно в США, придбавши товари на адресу Ukraine Express (вони спеціалізуються на доставці куплених вами товарів) або ж скориставшись сервісом для викупу Exp-Shop (вони самі викуплять і доставлять ваші товари, щоправда за комісію в 4-5%).


Ось підбірка товарів, які допоможуть вам запуститися в режимі 110 вольт.


Паверстанції


Паверстанції це великі павербанки, які видають електроенергію з напругою електромережі. Найпоширеніші і найдешевші паверстанції мають ціну в 200-300 доларів та спокійно витримують кілька годин живлення для ноутбука, лампи та wifi-роутера. Велика перевага паверстанцій над звичайними акумуляторами - довжина життя батареї, якої повинно вистачити на близько десяти років.


Anker 521 - найпростіше рішення, яке вимагає мінімум витрат. Попри те, що він має потужність всього в 200 ват, він заряджається від окремого зарядного пристрою, який за згідно даних виробника, підтримує мережу 220 вольт.




 


Bluetti EB3A - по класу такий самий, проте він може видавати напругу у 600 ват, а отже витримуватиме потужніші пристрої. Для зарядки від мережі 220 вольт вам знадобиться конвертер.




 


ECOFLOW Portable Power Station RIVER 2 - також має потужність в 600 ват. Згідно даних виробника, вона може заряджатися від USB-C, тож ви можете використати ваш зарядний пристрій від макбука або iPad. Щоправда, для швидшої зарядки краще скористатися конвертером.




 


Хоча вищий перелік – це найпопулярніші паверстанції, ви можете скористатися розширеним пошуком, зоб знайти ту паверстанцію, яка Вам підходить.


Компактні малошумні генератори


Ціна малошумних генераторів коливається від 500 до 700 доларів в залежності від шумоізоляції та потужності. Найбільша проблема з генераторами - ціна доставки. Для отримання прийнятної ціни можливо використовувати лише морську доставку (тоді ціна доставки буде орієнтовно 100 доларів), а отже чекати доведеться від 4-х до 5-ти тижнів.




 




 


Можете скористатися розширеним пошуком для генератора, який вам більше підходить.


Конвертери в 110V


Прості компактні конвертери, щоб заряджати паверстанцію від мережі 220 вольт. Не підходить для роботи від мережі 110 вольт. Ціна в районі 30 доларів.




 




 


Конвертер у дві сторони 110-220V та 220-110V


Конвертер у дві сторони 110-220 вольт та 220-110 вольт. Може використовуватися як для підзарядки паверстанцій від мережі 110 вольт, так і для використання 110 вольт-генераторів для живлення пристроїв на 220 вольт. Ціни 40-70 доларів в залежності від потужності і презентабельності.




 




 




 


Можна скористатися розширеним пошуком того конвертера, який вам більше підходить.


USB-настільні лампи


Ці лампи стануть вам у пригоді і після закінчення енергокризи - їм взагалі однаково, чи 110, чи 200 вольт - ви можете використовувати павербанк або навіть ноутбук для їх живлення.




 




 




 




 


USB-напольні лампи (торшери)




 


Прості павербанки


Випробуваний дешевий набір павербанків на 10000 mAh за ціною орієнтовно 13 доларів за штуку.




 




 




 


 


!*** http://pobilshe.apserver.org.ua/files/img/bluetti-usa.png


* Автор отримує винагороду від рекламування продуктів Amazon

Ви читаєте статтю: Генератори дешевше купувати в США - 110V не проблема!. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Корейці дозволили роботу зробити це
Такого роботи ще не робили ніколи!
Google назвав найпопулярніші пошукові запити українців за 2017 рік
Google назвав найпопулярніші пошукові запити українців за 2017 рік
У Китаї дівчина двічі повертала iPhone X, бо він реагував на обличчя колеги
Дівчина двічі повертала смартфони iPhone X у магазин, після того, як виявила, що її колега теж може розблокувати пристрої через Face ID.