Їх ніхто не привітав з одруженням і вони розлучилися за тиждень!

Їх ніхто не привітав з одруженням і вони розлучилися за тиждень!.. І це ваша провина!.. )))

Щоразу знаходяться поширювачі чи згенерованих картинок з проханням "лайкнути", написати коментар, чи знайти загублену двісті років тому дитину, обов'язково "поширити", що хтось мільйон років тому згубив ключі, або ж картку від приватбанку, яку можна було відднести до найближчого відділення і з'ясувати з менеджером кому вона належить.. або ж прохання: поширити і знайти людину, котрій належить паспорт, в якому вказано домашню адресу людини, або ж привітати учня, який переміг у сікстільйон міжгалактичних олімпіадах, бо ж ніхто з журналістів про нього не написав..

і оце лайно (бо його й сміттям не назвеш), поширюють.. Хто поширює зазвичай?.. на жаль, вразлива верства населення схильна до подібного легковірства!..

Неодноразово мудрі люди, що уже з тридцять років живуть в мережі пояснюють нововключеним про те, що непотрібно цього робити.. і що ніякі компанії "Оплюс і Ермак" не заплатять по 34$ за кожен репост фігні "родині", у якої уже "двадцять років трирічна дитина має останній шанс".

Кому вигідні ці поширення? - найперше: ШАХРАЯМ.. Бачачи дуже довірливу особу, яка ведеться на всю цю наживу, в недалекому майбутньому можна жертву підвезти і до більш радикальних моментів з виманюванням, скажімо, грошей, шляхом видавання себе за працівника банку, кредитора.. або ж "волонтера", що привезе "авто для ЗСУ", що в десятки разів нижче ринкової ціни на авто, тощо..

Найдруге: з набуттям популярності сторінки, з якої з'являються такі дописи, можна пізніше "навіювати" будь-яку неправдиву інформацію, адже її миттєво "підхоплять" оці тисячі користувачів з наддовірливою наївністю..

Інколи, коли допис отримав свої "септильйон" переглядів, його зміст можна змінити.. тоді інші залучені мільйони облич, що читатимуть, бачитимуть, що допис підтримано великою кількістю вподобань, отже брехня, написана у дописі сприйматиметься за правду, адже це уже є "громадською думкою".

Ще є картинки "зрада повсюду". Сіяти зраду серед українців найчастіше хочуть наші вороги - москальня.. уже давно минули часи "пика в гармату". Москальня, що регулярно намагається дестабілізувати в українському інфопросторі уже давно пишуть дописи "рідною українською". Увійшовши в довіру (набравши популярність) серед читачів можна і робити посил промосковських наративів, намагаючись схилити громадську думку до завершення війни..

МИСЛІТЬ ПРАВИЛЬНО: ВІЙНУ ПОТРІБНО НЕ ЗАВЕРШИТИ, у ВІЙНІ ПОТРІБНО ПЕРЕМОГТИ! РАЗ І НАЗАВЖДИ ВІДБИТИ БАЖАННЯ У ВОРОГА ВИСУВАТИ ПРЕТЕНЗІЇ ЩОДО УКРАЇНИ, Її ДЕРЖАВНОСТІ, ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ, МОВИ, МАТЕРІАЛЬНОЇ та НЕМАТЕРІАЛЬНОЇ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ, Її ГРОМАДЯН, тощо..

Що ж робити з тими, хто репостить? - "боротися" з ними марно.. більшість з цих репостунів роблять це "мимоволі". Вони ніколи в житті не відкриють діалог у месенджері аби прочитати ваше прохання більше ніколи не поширювати сміття.. чи ваший злісний коментар під поширеним ними дописом.. А якщо і прочитають, то обов'язково поставлять синій палець і через годину продовжать поширювати огляд новин як ніби ви не маєте інтернету і не читаєте те ж саме, що через двадцять років після вас дізналися вони..

Якщо це хтось з ваших близьких чи друзів, можна спробувати вдатися до "виховання" у сфері інформаційної культури. Роз'яснюючи наживо чи у якомусь виді телеконференції..

Згенеровані картинки штучним інтелектом мають вади, які легко помітити. Обов'язково сюжет картинок включає популярні теми. Для українців, звичайно, військова тематика.. Але зображають казна-що: фігурка людини з шістьма пальцями на одній руці, з бронежилетом, що вріс у тулуб, з прапором невідомої країни, але з синьо-жовтими вкрапленнями.. та багато-багато іншого.. Але найбільш невдало, на мій погляд, те, що обличчя персонажів - це зібраний образ, практично усіх людей світу, з рисами обличчя, поглядом і розмірами проямок очей зовсім не характерними для українського народу.. чуже, штучне і недолуге таке ж як сам генератор цих картинок..

Джерело: https://www.facebook.com/yatsyka/posts/pfbid0hBka5PWW3tGRog6iYYn2XoZFBCfmf54MhLB41QDgNz9ShnWFPZtirPn33yYu25e3l

Ви читаєте статтю: Їх ніхто не привітав з одруженням і вони розлучилися за тиждень!. Не забудьте розповісти друзям!

Перегляньте також

Шахрайство з виплатами - як це працює, і чому люди ведуться?
У соцмережах – чергова хвиля активності шахраїв. Нагадуємо про їхні класичні прийоми.
Ви ніколи не задумувались - чому просять написати АМІНЬ під фото?
Як китайська секта через почуття віруючих запускає свої щупальця в Україну
Ви скоріш виграєте в лотерею, ніж заразитеся коронавірусом - думка лікаря
Веселін Йолов з МВР лікарні в Софії опублікував дані, що дозволяють зупинити масову паніку через нову хворобу.
Попередження експерта: Не здавайте фейсбук-профайл в аренду - це шахрайство
Здається все просто і вигідно - ви здаєте профайл, постійно отримуєте гроші. Але це БРЕХНЯ